Owner Post Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words

Tagboard

⊰HOVER ME!⊱
Please do not PUT A PEST at my cbox. Futhermore , please put your blog link so I can visit and follow you back.

.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

DANDELION'S


Assalamulaikum , hai semua . Actually aku saja je nak buat tulisan besar sebab aku tak ada idea nak tulis apa . Tadi aku dengan mak and sister aku pergi sekolah aku sebab nak beli buku sekolah aku . Next year aku PMR'S ! bhaii ! vervous pun ada jugak . Hehe =3 .. untuk korang-2 yang dah bebas dari penjara means ( da bebas dri exam pmr & spm ) tu , jgn nak over sangat , awak tu masih belaja lagi . Bhahaha , padan muka ! :D .. Lepas tu aku pergi kedai Zulda Masri nak beli baju sekolah . Hoho ~ tapi ape kan daya , aku dapat beli baju kurung sekolah jer , kain tak ade saiz .. ehemm , aku cekeding sajer :D that's why la no saiz :D muehehe .. Then pergi Giant semata-mata nak beli ice blended okay fine . Alalala , laparr kot . Huh ~ mengong punye pekerja dekat leha worl tu , aku punye lauk daging masak merah tu dia tak masuk kann , "where the food" betul la -_- semalam aku tolong member aku edit kan blog , perghh punye la banyak songeh mamat tuh , ni x kena , tu x kena , aku dah naik fade up , tapi aku keep cool jer , hoho ~ nasib baik die member aku , klau x da lame aku hentam dia cukup-2 -__- ... tapi mamat ni x paham bahase , dah elok-2 aku edit kan blog dia , di pandai nye tuka-2 blog design tu .. adoiii ... , nasib baek die pndai tuka , so aku serah kan semue nye dekat dia , lantak helmi la ehh . bhahaha ~ aku mmng suke tolong org . peace ^^ . bye-3 :>